Signaturer i Outlook

Ni kan skapa personliga signaturer för e-postmeddelanden som innehåller text, bilder, ditt elektroniska visitkort eller logotyp eller till och med en bild med er handskrivna signatur. Signaturen kan läggas till automatiskt i utgående meddelanden eller så kan man lägga till signaturen manuellt endast i de meddelandena ni vill ha dem i. Denna guide är skriven efter Outlook 2016, utseendet kan dock variera i olika versioner av Outlook.

Steg 1: Öppna Outlook och klicka på "Arkiv" och sedan kommer nedan fönster att komma upp och då klickar man på "Alternativ"

Steg 2: Efter att du har klickat på "Alternativ" så kommer nedan fönster att komma ned och där klickar man först på "E-post" och sedan "Signaturer..."

Steg 3: Sedan kommer nedan fönster att komma upp och där klickar du på "Ny" så skapar du dig en personlig signatur.