Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: E-post
Signaturer i Outlook

Ni kan skapa personliga signaturer för e-postmeddelanden som innehåller text, bilder, ditt elektroniska visitkort eller logotyp eller till och med en bild med er handskrivna signatur. Signaturen kan läggas till automatiskt i utgående meddelanden eller så kan man lägga till signaturen manuellt endast i de meddelandena ni vill ha dem i. Denna guide är skriven efter Outlook 2016, utseendet kan dock variera i olika versioner av Outlook.

 

Steg 1: Öppna Outlook och klicka på "Arkiv" och sedan kommer nedan fönster att komma upp och då klickar man på "Alternativ"

 

Steg 2: Efter att du har klickat på "Alternativ" så kommer nedan fönster att komma ned och där klickar man först på "E-post" och sedan "Signaturer..."Steg 3: Sedan kommer nedan fönster att komma upp och där klickar du på "Ny" så skapar du dig en personlig signatur.

(1 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: