Webmail

(Detta gäller webmail för webbhotell och mailpaket; för Exchange, se denna artikel.)

Alla mailkonton som är upplagda via endera webbhotell eller mailpaket (Email Start eller Unlimited) kan logga in på vår webmail på följande länk:

https://webmail.ipeer.se/

Inloggningsuppgifter för webmail är samma som när ni lägger in kontot i t.ex. Outlook eller andra klienter; d.v.s. hela mailadressen och tillhörande lösenord. Har ni glömt dessa uppgifter följ denna guide för att sätta nya uppgifter.

(3 röster)