Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Aktivera och se besöksstatistik för webbhotell

Vid konfiguration av en ny domän i kontrollpanelen och under menyn "Web Hosting Settings" för ert webbhotell finns valet "Web statistics", där möjligheten finns att välja endera "AWStats" eller "Webalizer". Dessa två verktyg kan användas för att se besöksstatistik och annan information för er sida.

Rullgardinsmenyn "Subscription" -> Välj webbhotell -> (För Plus-hotell, gå till "Domains" och välj domän) -> "Web Hosting Settings"

Notera att er domän måste peka er domän till hotellet för att kunna komma åt statistiken efter att den har aktiverats, då sökvägen lyder "[er domän]/plesk-stat/webstat/". Ni kan lösenordsskydda statistiksidan med inloggningsuppgifterna för FTP-användaren genom att kryssa i alternativet "accessible via password protected directory". Ni kan även komma åt sidan via ikonen "Web Statistics" på kontrollpanelen.

Efter att ett statistikverktyg valts kommer det ta minst ett dygn innan statistiken syns på sidan, då informationen inte samlas in förrän ni aktiverat funktionen. Ni kan växla mellan "AWStats" och "Webalizer" via "Web Hosting Settings", men vid varje förändring så förloras all tidigare statistikdata och måste börja samlas in igen.

(2 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: