Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Lägga till domän på Plus-hotell

(Vissa ikoner i kontrollpanelen kan skilja sig beroende på om du har ett Linux- eller Windows-hotell, men denna guide gäller båda.) Har ni ett nyare webbhotell med ett annat utseende följ istället denna guide.

I Web Start Plus- och Web Unlimited Plus-hotellen kan man lägga upp flera domäner med egna utrymmen, databaser, och FTP-användare.

Logga in i kontrollpanelen och välj ert hotell via rullgardinsmenyn "Subscription". Klicka sedan på "Domains".

Klicka på "Create Domain".

Skriv in er hemsidas domännamn (utan "www") i rutan "Domain name". Glöm inte att kryssa i rutan "www" om du vill att hemsidan ska fungera även med "www" framför domännamnet. Under "Hosting Settings" får ni välja FTP-användarnamn och -lösenord. Övriga inställningar behöver inte ändras. Klicka sedan på Next eller Finish.

Om ni klickade "Next" i föregående steg får ni välja om hotellet ska ha t.ex. PHP- eller ASP-stöd beroende på operativsystem (Windows eller Linux) med mera. Detta är val ni kan ändra senare, under ikonen "Web Hosting Settings".

Vill ni att statistik ska föras för domänen väljer ni ett av statistikverktygen i rullistan "Web statistics". Ni kommer sedan åt statistiken via ikonen med samma namn på översikten för domänen.

Klicka sedan på "Finish".

(1 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: