Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Webbhotell
PHP-moduler och "phpinfo" på webbhotell

För att se vilken PHP-funktionalitet som finns på ert webbhotell så kan ni använda er av en s.k. "phpinfo"-fil. Vi har ingen sådan tillgänglig på själva webbhotellsservern, utan ni behöver därför skapa en.

Lägg en PHP-fil innehållande koden nedan någonstans på ert hotell och surfa till den.

<?php phpinfo(); ?>
(1 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: