Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Serverkonfiguration
Avaktivera Dr. Web-notifieringar på Linux-VPS

Logga in på servern via SSH, och ändra följande:

  • /etc/drweb/drweb32.ini: Ändra "CronSummary = yes" till "CronSummary = no"
  • /etc/cron.d/drweb-update: Ändra "*/30 * * * * drweb /opt/drweb/update.pl" till "*/30 * * * * drweb /opt/drweb/update.pl >/dev/null 2>&1"

Starta sedan om DrWeb tjänsten genom detta kommando:

 /etc/init.d/drwebd restart

Om ni inte har tekniskt kunnande till att utföra dessa ändringar, kontakta supporten så hjälper vi er.

(1 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar:
CAPTCHA verifikation 
 
Var god och skriv in texten från bilden i textrutan nedan. Detta krävs för att motverka automatiserade registreringar och formulär.