Kunskapsdatabas: Hosted Hyper-V
Lägga till eller byta IP-adress på VPS eller Hosted Hyper-V

För att lägga till en ytterligare IP-adress till er VPS eller Hosted Hyper-V, se denna artikel.

Om ni har problem som kräver ett byte av IP-adress, kontakta supporten. Vi tillåter dock inte ett byte av IP-adress om anledningarna till bytet består av att ni har misskött er server och gett IP-adressen ett dåligt rykte, och upplever problem på grund av detta (svartlistning på grund av spam-utskick med mera).