Öppna portar för VPS

Framför vår VPS-tjänst sitter en hårdvarubrandvägg där de flesta vanliga portar är öppna.

Ändringar i denna konfiguration debiteras med 295 SEK + moms per tillfälle (ej per port). Skicka en lista över önskad portkonfiguration till support@ipeer.se, så hjälper vi er.

Ni kan givetvis även använda mjukvarubrandväggar så som iptables eller Windows-brandväggen på era servrar.