Beställa licenser till Exchange

För varje mailbox som ska skapas behöver ni ha en licens. Förklaringar och skillnader mellan licenserna hittar ni här.

Välj Exchangetjänsten i rullistan.

Klicka sedan på fliken "Account" -> "Buy Resources".

Fyll i vilket antal licenser ni önskar köpa för varje licenstyp. Här kan ni även köpa till extra diskutrymme. Klicka på "Next" för att gå vidare och slutföra flödet. Licenserna läggs till direkt automatiskt efter att beställningen har lagts.