Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Lägga till domän till Exchange

Det är möjligt att ha upp till 5 stycken domäner i Hosted Exchange. Det gäller både för Basic, Standard och Standard Plus.
Ni lägger till fler domäner i kontrollpanelen. Observera att detta måste göras även om domänen inte ska ligga på våra DNSer för att ni ska kunna använda dem i Hosted Exchange.

Välj "All My Domains" i rullistan.

Klicka på "All My Domains" -> "Add Domain".

Skriv in ert domännamn i "User an existing domain registered elsewhere." I rullistan för "Used by Subscriptions" ska Hosted Exchange-tjänsten stå. Klicka på "Save" för att spara.

Nu är domänen tillagd. När ni har knutit en domän emot Exchange enligt ovan behöver ni logga ut och in i kontrollpanelen för att kunna lägga till mailboxen under "Mailboxes" enligt denna guide.

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar:
CAPTCHA verifikation 
 
Var god och skriv in texten från bilden i textrutan nedan. Detta krävs för att motverka automatiserade registreringar och formulär.