Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Skapa e-postkonto för Exchange

(Innan ni börjar måste ni ha en licens köpt för varje mailbox ni ska skapa (guide för hur ni lägger till detta finns här), och ni måste även ha en domän knuten emot Exchange-tjänsten (guide för detta finns här).)

Logga in i kontrollpanelen och välj Exchange-tjänsten i rullistan.

Klicka sedan på fliken "Exchange" -> "Mailboxes" -> "Add New Mailbox".

Klicka på "New Service User".

Fyll i "Display name" som är det namn som kommer synas i "från"-fältet när du skickar mail. Välj "Login in existing domain" där ni fyller i vad din mailadress ska vara. Efter "@"-tecknet väljer ni vilken domän ni ska skapa mailboxen för. Skriv in ett lösenord eller generera ett och klicka på "Next".

Om ni har flera licenser att välja mellan kommer ni nu få välja vilken av licenserna ni vill använda till kontot ni skapar.

Tillsist kommer ni att få en summering av kontot, här behöver ni bara klicka på "Finish" för att slutföra.

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar:
CAPTCHA verifikation 
 
Var god och skriv in texten från bilden i textrutan nedan. Detta krävs för att motverka automatiserade registreringar och formulär.