Elastic Cloud Server API

Med hjälp av Elastic Cloud API får ni möjlighet att programmatiskt sköta era virtuella servrar och resurser. Med hjälp av detta är det möjligt att utveckla egna tredjepartsmjukvaror för att t.ex skapa, ta bort eller ändra resurser och även för att ta ut statistik för existerande servrar. Exempelvis kan ni automatiskt installera servrar för SaaS och starta upp servrar vid t.ex. stora beräkningsjobb.

API:et är RESTful och alla funktioner anropas med XML eller JSON. API-nyckel för identifikation av ert konto vid användande av API:et hittar ni under er profil i Elastic Cloud Server-kontrollpanelen .

Ni kan hitta mer detaljerad information om detta API hos vår leverantör.