Begränsningar för domännamn innehållande Å, Ä, och Ö

Domännamn med Å, Ä, eller Ö kan till största del endast nyttjas för webbsidor, men det är inget vi rekommenderar att använda till epost. Det finns epostklienter som stödjer dessa domännamn, men då kompatibiliteten varierar från klient till klient så har vi inga officiella rekommendationer angående detta utöver att om ni vill använda er av epost är det bäst att använda ett domännamn utan Å, Ä, eller Ö.

Man kan dessvärre inte logga in på vår webbmail med en domän som använder sig av Å, Ä eller Ö.