Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Cloud Backup
Konfiguration av användare och hämtning av Cloud Backup-klienten

Efter att beställningen utav Cloud Backup genomförts så loggar ni in på er kontrollpanel hos oss. Välj där ”Subscription” högst upp i det högra hörnet och sedan ”Cloud Backup – server/workstation". Ni bör nu se alternativet ”Add new service user”. Klicka där och fyll i inloggningsuppgifter, dessa uppgifter kommer sedan att användas för inloggningen till ert Cloud Backup-konto; det blir alltså er användare till Cloud Backup. Se till så att valet ”Cloud Backup” är förbockat och klicka sedan på ”Next”.

Ni kommer nu att få fram en rad med alternativ och vi har nu kommit till steget där ni ska välja hur mycket utrymme för backuptagning som ska tilldelas användaren som ni håller på att skapa. Kom ihåg att du kan enbart tilldela den mängd utrymme som du har köpt för kontot (för att köpa utrymme, gå till fliken "Account" och "Buy more resources"). När ni bockat för utrymmesmängden, klicka då även i ”Professional BackupAgent profile” och klicka på ”Next”.

På nästa steg så fyller ni i adressuppgifterna och klickar på ”Next”.

Nu kommer en summering fram användaren som ni precis har skapat, granska uppgifterna och se så att de är korrekta. Klicka sedan på ”Finish” när du är nöjd.

När användaren är skapad så klickar ni på fliken ”Cloud Backup” i kontrollpanelen. Välj sedan ”Cloud Backup users” och klicka på mailadressen som visas så bör ni få fram följande sidan nedan. Ladda sedan ner den version av mjukvaran som passar ert operativsystem genom att klicka på "Open" för motsvarande version.

(2 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: