Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Skapa frånvaromeddelande/autoreply senare webbhotell

Ni kan lägga till frånvaromeddelande/semestermeddelande/autoreply för era mailadresser i kontrollpanelen. Guide för hur enskilda användare kan lägga till detta för sitt eget konto finns här.

 

Steg 1: Efter att ni har loggar in i erat webbhotell och valt tjänsten där mailen hanteras klickar ni på "Mail" och då kommer ni se nedan ruta. Då klickar ni på den önskade mailadress som ni vill lägga till ett autosvar på.  

 

Steg 2: Sedan klickar ni på "Auto-reply" och bockar i "Switch on auto-reply" för att aktivera autosvar. 

Steg 3: När man har aktiverat autosvar så kan man fylla i nedan rutor med information för både dig själv och avsändaren.

 

I rutan "Auto-reply message subject" så skriver du vad du vill att det skall stå i rubriken på ditt autosvar.

I rutan "Auto-reply message text" så skriver du en anledning till varför du inte svarar, tex "Hej, jag är på semester..."

I rutan "Forward to" så skriver du tex din personliga mail ifall du fortfarande vill ta emot de mailen som har skickats till dig.

 

Glöm inte att ta bort detta när du väl skall börja använda din mail igen så att du inte missar några viktiga mail!

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: