Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Lägga till IMAP e-postkonto i Mozilla Thunderbird

Guiden visar hur man lägger upp sitt e-postkonto i Mozilla thunderbird med IMAP eller POP. Använder ni en annan version av Mozilla thunderbird kan utseendet skilja sig i från de bilderna som finns i guiden.
Du behöver en mailtjänst hos Ipeer, ert användarnamn (hela mailadressen) och lösenordet ni angav när ni skapade mailadressen i vår kontrollpanel. Har ni glömt dessa kan ni följa denna guide.

 

Steg 1: Här fyller du i uppgifter för att logga in. Det som du skriver framför "You name" kommer vara det namnet som visas när du skickar mail.  

Login

 

Steg 2:Efter att du har klickat på "Continue" så kommer rutan nedan att komma fram och då klickar du på "Manual config" 

Login

 

Steg 3:Efter att du har klickat på "Manual config" så kommer rutan nedan att komma upp och det som behöver göras här är att fylla i information för "Incoming" och "Outgoing". Man kan hitta de inställningarna som man skall använda sig av genom att klicka här och sedan söka på din domän. Efter att du har fyllt i inkommande och utgående adresser så behöver du ändra portarna till det som visas nedan och även ändra "Authentication" till "Normal password" om det inte redan står det.  

Login

(7 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: