Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: E-post
Skapa vidarebefodring för ett e-postkonto i nya utseendet

Det första ni behöver göra är att välja Webbhotellet (Webbhotellet heter anting Web Start Plus eller Web Unlimited Plus följt av Windows eller Linux) i rullistan för "Subscriptions". Sedan väljer ni fliken "Mail".

Klicka på den mailadress ni vill göra en vidarebefodring på. I detta fallet använder vi "vidarebefodring@ipeersupport.se" som exempel.

Klicka på "Forwarding" fliken.

Klicka i rutan för "Switch on mail forwarding" och skriv in mailadressen som du vill att mailen ska vidarebefodras till. Klicka på "OK".

 

Guide för hur enskilda användare kan lägga till vidarebefodring för sitt eget konto hittar ni här.

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: