Skapa vidarebefodring för ett e-postkonto i nya utseendet

Det första ni behöver göra är att välja Webbhotellet (Webbhotellet heter anting Web Start Plus eller Web Unlimited Plus följt av Windows eller Linux) i rullistan för "Subscriptions". Sedan väljer ni fliken "Mail".

Klicka på den mailadress ni vill göra en vidarebefodring på. I detta fallet använder vi "vidarebefodring@ipeersupport.se" som exempel.

Klicka på "Forwarding" fliken.

Klicka i rutan för "Switch on mail forwarding" och skriv in mailadressen som du vill att mailen ska vidarebefodras till. Klicka på "OK".

Guide för hur enskilda användare kan lägga till vidarebefodring för sitt eget konto hittar ni här.