Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Hosted VMware
Lösenord för nyskapad server

När man skapar en VM från en mall från katalogen sätts ett autogenererat lösenord. Nedan finns instruktioner för hur man får fram detta lösenord.

1. Logga in på kontrollpanelen. Man kan även logga in med sina Hosted VMware-uppgifter genom att klicka på "Logga in med VMware konto".

2. Gå via "Mina tjänster" > "Hosted VMware" > "Öppna kontrollpanelen"

3. Logga in i vCloud Director med era Hosted VMware uppgifter. Om ni loggade in genom att klicka på "Logga in med VMware konto" i steg ett anger ni samma användarnamn och lösenord för att logga in mot vCloud Director.

 

4. Gå via "My Cloud" > "VMs" > Högerklicka på VMen som ni vill visa lösenordet för > "Properties".

5. Gå via fliken "Guest OS Customization" och under rubriken "Password Reset" finner ni lösenordet för VMen. Använd lösenordet för att ansluta till servern via SSH (Användarnamn: root) eller fjärrskrivbord (Användarnamn: Administrator).

(1 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: