Skapa en krypteringsnyckel för Cloud Backup

För att ha en hålla en hög säkerhetsnivå på er CloudBackup så används en krypteringsnyckel som autentisering ifall ni glömmer inloggningsuppgifterna för backup-klienten. Den här nyckeln går till er backup, så det är väldigt viktigt att ni sparar ned nyckeln någonstans där ni med säkerhet hittar den. Skulle nyckeln gå förlorad så kan vi göra en återläsning via vår leverantör, BackupAgent, till en kostnad på €125, men detta är tyvärr en lång process. Nyckeln sätts upp i samband med att ni har loggat in på er klient för första gången, och den ska vara mellan 6-20 tecken lång. Vi rekommenderar er att ni anger både stora och små bokstäver ihop med siffror för att vara på den säkra sidan.

Fyll i din önskade nyckel och i alternativet längst ned så anger du en ledtråd för nyckeln. Ta gärna något som du kan relatera din krypteringsnyckel till utan att obehöriga anar något. Klicka på ”Next” och klienten kommer då att startas om.

OBS! Nyckeln anges enbart första gången ni loggar in i klienten!