Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Webbhotell
Ändra FTP-uppgifter för webbhotell

FTP (File Transfer Protocol) används för att kunna ladda upp- och ner filer till- och från ert webbhotell. För att kunna använda FTP krävs ett FTP-program, exempelvis FileZilla, och ett FTP-konto. Nedan finner du instruktioner för hur man uppdaterar sina FTP-uppgifter för webbhotell.

1. Logga in på kontrollpanelen

2. Välj webbhotellet i rullgardinsmenyn på toppen av kontrollpanelen och klicka sedan på fliken "Websites".

3. Klicka på "FTP-access".

4. Klicka på den befintliga användaren ("sub2618_23" i detta fall) för att byta inloggnigsuppgifter. Väl "Create Additional FTP Account" om ni vill skapa en ny FTP användare.

5. Välj de inloggningsuppgifter ni önskar för FTP-kontot och spara sedan med "OK". IP-adressen som anges på sidan kan anges som värd vi anslutning om domänen ännu inte pekats om.

(2 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: