Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Lägga till Exchangekonto i Outlook 2016

Instruktion för Standard och Standard Plus konton

För att kunna lägga till ett Exchangekonto i Outlook 2016 måste en så kallas Autodiscover-pekare finnas uppsatt för den aktuella domänen. Kontrollera att nedanstående DNS-pekare finns uppsatt i DNS-zonen för den aktuella domänen.

autodiscover.domän.xx med CNAME mot autodiscover-redirect.s.thehostingplatform.com

Mer om DNS finner ni i artikeln "DNS-pekare för Hosted Exchange". 

 

1. Öppna Outlook.

2. Arkiv > Kontoinställningar > Lägg till konto

3. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och klicka sedan på "Nästa".

4. När rutan "Vill du tillåta att den här webbplatsen konfigurerar inställningar för konto@domän.xx" visas markera "Fråga mig inte om den här webbplatsen igen" och klicka sedan på "Tillåt".

5. Kontot är nu konfigurerat, slutför genom att klicka på "Slutför".

6. Du kommer nu att bli ombedd att starta om Outlook. Klicka på "OK" och avsluta sedan Outlook för att därefter starta Outlook.

7. När Outlook startas blir du ombedd att fylla i inloggningsuppgifter för konot. Fyll i inloggningsuppgifterna, markera "Kom ihåg detta" och klicka sedan på "OK".

8. Grattis! Ditt Exchangekonto är nu tillagt!

 

(4 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: