Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Hosted Hyper-V
Backup och återläsning av data

För alla våra tjänster - förutom Elastic Cloud Server, vars backupfunktion du kan läsa mer om här - tar vi backup varje dag och håller dessa 7 dagar bakåt. Vi har möjlighet att återställa hela er tjänst eller individuella filer/databaser/tabeller/mejl.

För backupåterläsningar debiteras 495 kr exkl. moms per påbörjad halvtimme, och detta måste bekräftas av den som är kontaktperson för ert konto hos oss. Om ni har behov av en backupåterläsning, kontakta supporten.

Om ni är intresserade av andra backuplösningar än den som beskrivits här, kontakta vår säljavdelning för att få mer information om vad som kan ordnas för just er tjänst.

(5 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: