Backup och återläsning av data

För alla våra tjänster - förutom Elastic Cloud Server, vars backupfunktion du kan läsa mer om här - tar vi backup varje dag och håller dessa 7 dagar bakåt. Vi har möjlighet att återställa hela er tjänst eller individuella filer/databaser/tabeller/mejl.

För backupåterläsningar debiteras 495 kr exkl. moms per påbörjad halvtimme, och detta måste bekräftas av den som är kontaktperson för ert konto hos oss. Om ni har behov av en backupåterläsning, kontakta supporten.

Om ni är intresserade av andra backuplösningar än den som beskrivits här, kontakta vår säljavdelning för att få mer information om vad som kan ordnas för just er tjänst.

(5 röster)