Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Dedikerad Server
Dedikerad server Plus

Dedikerad Server Plus är en uppdatering av våra Dedikerad Server produkter. I Dedikerad Server Plus ingår 3 timmar kostnadsfri planerad konsultation per månad som avropas genom vår Teknisk kompetens 24/7/365.

All konsultation genomförs av vår 2ndline support i Indien som har en bred kunskap inom hostingområdet, både när det gäller Linux och Windows. All kommunikation av avropningar av konsulttjänster sker därför enbart på engelska.

Beställningar genomförs enbart skriftligen genom detta kontaktformulär.
Beställning kan inte ske genom den vanliga supporten eller via telefon. När de 3 timmarna är förbrukade debiteras ni som kund 980kr per påbörjad timme. Konsultationsbeställningar får endast genomföras av den person (e-postadress) som finns registrerade i våra system.

Ni har möjlighet att kommunicera med Teknisk Kompetens 24/7/365 dygnet runt för att planera det jobb som ni vill att de skall utföra. Vi anser det som viktigt att ni är tillgängliga den aktuella och förbestämda tidpunkten för att säkerställa att jobbet genomförts enligt era önskemål.  Det är också viktigt att ni som kund ser till att ha en backup av det data ni anser som affärskritisk om problem skulle uppstå och återläsning behöver göras.

Önskar ni aktivera iDRAC vänligen kontakta oss då detta inte är genomfört från start vid leverans av tjänsten.

Beställning av konto för AnycastDNS och CDN för Dedikerad Server Plus

För att kunna använda Anycast DNS och CDN behöver man ett Elastic Cloud Server konto. Sådant konto beställer du här: http://ipeer.se/ecs-order.php
Kontot är kostnadsfritt att beställa. I Elastic Cloud Server kontrollpanelen hittar du DNS hanteraren under ”DNS” i menyn till vänster. CDN aktiveras under ”CDN Resources” i vänstermenyn.

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: