Skapa nytt e-postkonto i nya utseendet

Ni lägger till e-postkonton i kontrollpanelen. Tänk på att skriva in hela mailadressen med småbokstäver annars kommer ni inte kunna logga in i webmailen. Denna guide gäller för det nya webbhotellsutseendet. Har ni ett äldre webbhotell med ett annat utseende gäller istället följande guide.

Klicka på fliken "Mail" -> "Create E-mail Address".

Skriv in vad ni vill att mailadressen ska heta, välj vilken domän ni vill använda. Finns inte den domän ni vill använda i listan? Ni måste först lägga till domänen i hotellet genom att följa denna guide.
Välj ett lösenord. Klicka på OK.