Skapa kostnadsrapporter

I Hosted VMWare kontrollpanelen kan ni skapa rapporter som skickas till er e-postadress.

Klicka på fliken "Reports" -> "New report schedule".

Fyll i vad ni vill att rapporten ska heta, till vilka e-postadresser ni vill att den ska skickas, start datum för första rapporten och välj hur ofta ni vill att rapporten ska skickas till er. Välj i vilket format ni vill ha rapporten i och klicka på "Create Schedule".