Ta bort en server i Hosted VMWare

Vill ni inte längre ha kvar en server i Hosted VMWare så tar ni bort den i kontrollpanelen.

1. Logga in på kontrollpanelen. Man kan även logga in med sina Hosted VMware-uppgifter genom att klicka på "Logga in med VMware konto".

2. Gå via "Mina tjänster" > "Hosted VMware" > "Öppna kontrollpanelen"

3. Logga in i vCloud Director med era Hosted VMware uppgifter. Om ni loggade in genom att klicka på "Logga in med VMware konto" i steg ett anger ni samma användarnamn och lösenord för att logga in mot vCloud Director.

4. Gå till fliken ”My Cloud” > ”VMs” Markera den server ni vill ta bort i listan och klicka på den röda ”Stop”-knappen i verktygsfältet ovanför.

5. Högerklicka på servern och välj ”Delete”.

(5 röster)