Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Hosted VMware
Ta bort en server i Hosted VMWare

Vill ni inte längre ha kvar en server i Hosted VMWare så tar ni bort den i kontrollpanelen.

1. Logga in på kontrollpanelen. Man kan även logga in med sina Hosted VMware-uppgifter genom att klicka på "Logga in med VMware konto".

2. Gå via "Mina tjänster" > "Hosted VMware" > "Öppna kontrollpanelen"

3. Logga in i vCloud Director med era Hosted VMware uppgifter. Om ni loggade in genom att klicka på "Logga in med VMware konto" i steg ett anger ni samma användarnamn och lösenord för att logga in mot vCloud Director.

 

4. Gå till fliken ”My Cloud” > ”VMs” Markera den server ni vill ta bort i listan och klicka på den röda ”Stop”-knappen i verktygsfältet ovanför.

5. Högerklicka på servern och välj ”Delete”.

(5 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: