Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: Serverkonfiguration
Starta om Apache

Om er webbsajt inte är tillgänglig på er VPS, Elastic Cloud, Hosted VMWare eller dedikerad servertjänst hjälper det ofta att starta om webservern.

Det gör ni genom att logga in till servern via SSH och använda följande kommandon:

Ubuntu och Debian:
/etc/init.d/apache2 restart
eller
/etc/init.d/apache2 stop
/etc/init.d/apache2 start

CentOS och Fedora:
service httpd restart
eller
service httpd stop
service httpd start

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar:
CAPTCHA verifikation 
 
Var god och skriv in texten från bilden i textrutan nedan. Detta krävs för att motverka automatiserade registreringar och formulär.