Kunskapsdatabas: Hosted Exchange
Lägga till Exchangekonto i Android

Innan ni börjar behöver ni ha tillgång till inloggningsuppgifterna (e-postadress och lösenord) till Exchangekontot ni vill lägga till i mobilen. Guide för hur ni sätter nya finns här.

1. Klicka på Epost-ikonen -> Lägg till konto
2. Välj Microsoft Exchange ActiveSync -> Skriv in hela e-postadressen och lösenordet -> Fortsätt
3. Se till så att följande inställningar används:
Serveradress: exchange.s.thehostingplatform.com
Domän: Behöver inte fyllas i
Användarnamn: Hela er e-postadress
Lösenord: Lösenordet till e-postadressen
SSL ska vara påslaget

4. Välj vad ni vill att kontot ska synkronisera: e-post, kontakter, kalendrar, uppgifter samt hur ofta den ska synkronisera5. Skriv in vad ni vill att kontot ska heta i mobilen avsluta med "Spara"