Kunskapsdatabas: Hosted Exchange
Viktigt innan beställning av Hosted Exchange

Vid beställning av Hosted Exchange är det viktigt att ni inte anger en mailadress ni vill skapa ett Exchangekonto för som kontrollpanelsadress i orderformuläret. Den mailadress man anger som kontrollpanelsadress vid beställning kommer man aldrig kunna skapa ett Exchangekonto för i samma namn. Detta pågrund av en begränsning i systemet. Välj därför en annan mailadress. Det går bra att ange t.ex fornamn@domän.xx och sedan lägga den som ett alias för fornamn.efternamn@domän.xx som man vill att Exchangekontot ska ha som huvudadress. Kontakta vår support om ni är osäkra på hur ni ska göra.