Nå backuperna via webbgränssnitt

Har ni inte tillgång till servern så når ni backuperna via ett webgränssnitt på adressen http://backup-client.com. Använd inloggningsuppgifterna för er Cloud Backup-användare.
När ni har loggat in så ska ni se följande sida enligt bild nedan:

Från portalen så kan ni sedan administrera era backuptagningar för att till exempel ta bort filer och mappar eller skapa en återläsning.