Backup på MSSQL

För och inkludera att backup tas på er SQL-server, klicka först på ”Options” i klienten och sedan fliken ”SQL Server”. Bocka i ”Activate SQL Server Backup”. Fyll sedan i era databasuppgifter med användarnamn och lösenord. Klicka sedan på ”Apply”.

När ni nu har aktiverat backuptagning på en SQL-server så behöver ni även sätta upp ett schema för att backupen ska tas. Detta görs under alternativet ”Backup” och ”New task” där ni sedan får välja SQL-servern som det ska tas backup på.