Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: E-post
Skapa frånvaromeddelande/autoreply

Ni kan lägga till frånvaromeddelande/semestermeddelande/autoreply för era mailadresser i kontrollpanelen. Guide för hur enskilda användare kan lägga till detta för sitt eget konto finns här.

Om ni har Plus-webbhotell: Välj Webhotellet i rullistan för Subscriptions -> "Domains" -> Välj domän -> "E-mail Settings".

Om ni har e-postpaket (Email Start eller Email Unlimited): Välj e-postpaketet i rullistan för Subscriptions -> "E-mail Settings".

Klicka på den mailadress ni vill skapa det automatiska svaret för.

Klicka på "Autoresponders"

Klicka på "Add New Autoresponder"

Fyll i vad ni vill att automatsvaret ska ha för namn (syns bara för er) och övriga inställningar så som rubrik och text. Klicka på "OK".

För att det automatiska meddelandet ska bli aktiverat måste ni klicka på "Switch On". Här kan man sedan ha flera olika meddelanden som man kan växla mellan. Klicka in på ett enskilt automatsvar för att aktivera/inaktivera just det specifika meddelandet.

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: