Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: E-post
Skapa vidarebefodring för ett e-postkonto

I kontrollpanelen kan ni välja att en mailadress ska vidarebefodra mail till en annan enskild mailadress genom att skapa en "redirect". Vill ni istället att mailadressen ska skicka vidare till flera mailadresser skapar ni en mailgrupp enligt följande guide. Guide för hur enskilda användare kan lägga till detta för sitt eget konto finns här.

Om ni har Plus-webbhotell: Välj Webhotellet i rullistan för Subscriptions -> "Domains" -> Välj domän -> "E-mail Settings".

Om ni har e-postpaket (Email Start eller Email Unlimited): Välj e-postpaketet i rullistan för Subscriptions -> "E-mail Settings".

Klicka på den mailadress ni vill göra en vidarebefodring på.

Klicka på "Redirect"

Klicka i rutan för "Redirect" och skriv in mailadressen som du vill att mailen ska vidarebefodras till. Klicka på "OK".

(0 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: