Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas: E-post
Mailheader i Outlook 2016

I alla mail finns det en såkallad "header" som innehåller detaljerad information om vart mailet kom ifrån, vilka mailservrar mailat har passerat, spamvärde m.m. Mailheadern är väldigt bra att kolla på om man har fått en studs tillbaka för att mailet inte har skickats eller om man har något annat mailproblem. Denna är bra att skicka till vår support om ni vill ha hjälp med att undersöka varför till exempel ett mail inte kommer fram. Man får fram mailheadern på olika sätt i olika mailklienter. Vi kommer att visa er hur man får fram detta i Outlook 2016 i denna guide. 

 

Steg 1: Dubbelklicka på e-postmeddelandet för att visa det i ett eget fönster. Klicka sedan på den lilla pilen i gruppen "Taggar".


Steg 2: Fönstret Egenskaper visas. I dialog rutan "Internethuvud" kommer ni sedan att se ett meddelande som man kan använda för att felsöka.Har du något problem med mailen som ni inte lyckas tolka, skicka gärna in mailheadern med en beskrivning av problemet till vår supportavdelning så hjälper vi dig.

 

(2 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: