Vanliga frågor för kontrollpanelen

Nedan kan ni se svaren på de mest ställda frågorna för kontrollpanelen. Vill ni se alla artiklar klicka här.

Jag kan inte logga in på kontrollpanelen, vad gör jag?

Om ni inte har lösenordet till er kontrollpanelsanvändare så kan ni återställa detta med hjälp av denna länk. Om ni inte vet vilken användare som gäller så behöver ni dock kontakta supporten. Om ni försöker logga in och möts av en främmande inloggningssida som inte accepterar era inloggningsuppgifter, så kan ni behöva rensa cachet i er webbläsare och prova igen (alternativt prova med en annan webbläsare).

Hur växlar jag mellan de olika tjänster jag har hos Ipeer?

Detta gör ni genom att använda rullgardinsmenyn högst uppe till höger på kontrollpanelen.

Hur byter jag lösenord och användarnamn till kontrollpanelen?

Detta kan ni göra under "account" och "personal profile" inne på kontrollpanelen. Om ni inte kan ta er in på kontrollpanelen så kan ni återställa lösenordet med denna länk. Om ni inte vet vilken användare som gäller så behöver ni dock kontakta supporten.

Hur byter jag kontaktperson på mitt konto?

Detta kan ni göra under "account" och "account contacts" inne på kontrollpanelen.

Kan jag lägga till ytterligare kontrollpanelsanvändare?

Detta kan ni tyvärr inte göra själva, utan skicka ett mejl till support@ipeer.se från er kontaktadress med mejladress, telefonnummer, och namn på den person vi ska lägga till som användare på ert konto, så ordnar vi det.