Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Vanliga frågor för kontrollpanelen

Nedan kan ni se svaren på de mest ställda frågorna för kontrollpanelen. Vill ni se alla artiklar klicka här.

Jag kan inte logga in på kontrollpanelen, vad gör jag?

Om ni inte har lösenordet till er kontrollpanelsanvändare så kan ni återställa detta med hjälp av denna länk. Om ni inte vet vilken användare som gäller så behöver ni dock kontakta supporten. Om ni försöker logga in och möts av en främmande inloggningssida som inte accepterar era inloggningsuppgifter, så kan ni behöva rensa cachet i er webbläsare och prova igen (alternativt prova med en annan webbläsare).

Hur växlar jag mellan de olika tjänster jag har hos Ipeer?

Detta gör ni genom att använda rullgardinsmenyn högst uppe till höger på kontrollpanelen.

Hur byter jag lösenord och användarnamn till kontrollpanelen?

Detta kan ni göra under "account" och "personal profile" inne på kontrollpanelen. Om ni inte kan ta er in på kontrollpanelen så kan ni återställa lösenordet med denna länk. Om ni inte vet vilken användare som gäller så behöver ni dock kontakta supporten.

Hur byter jag kontaktperson på mitt konto?

Detta kan ni göra under Account > Account Contacts inne på er kontrollpanel.

Kan jag lägga till ytterligare kontrollpanelsanvändare?

Detta kan ni tyvärr inte göra själva, utan skicka ett mejl till support@ipeer.se från er kontaktadress med mejladress, telefonnummer, och namn på den person vi ska lägga till som användare på ert konto, så ordnar vi det.

(5 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: