Skapa mailgrupp

Det går att skapa mailgrupper/maillistor där mail som går till en mailadress skickar vidare mailen till fler adresser. Detta görs i kontrollpanelen.

Om ni har Plus-webbhotell: Välj Webhotellet i rullistan för Subscriptions -> "Domains" -> Välj domän -> "E-mail Settings"

Om ni har e-postpaket (Email Start eller Email Unlimited): Välj e-postpaketet i rullistan för Subscriptions -> "E-mail Settings"

Klicka på den mailadress ni vill göra en mailgrupp/lista utav.

Klicka på "Mail Group"

Klicka på "Add New Member"

Här kan ni bocka för de mailadresser ni vill ska vara med i listan. Vill ni lägga till en extern mailadress skriver ni in den i fältet för "Email". Klicka på OK. Vill ni lägga till flera externa adresser får ni upprepa detta steg.

Klicka nu på "Switch On" för att göra mailgruppen/listan aktiv.