Om oss

Ipeer är en ledande svensk leverantör av företagslösningar inom moln- och hostingtjänster och en del av systemintegratören Cygate inom Telia. Ipeer erbjuder med stor produktbredd och stöd av Cygates unika nät- och säkerhetskompetens optimala driftlösningar. Kunderna varierar från mindre företag till stora e-handelssajter, banker och koncerner. Ipeer har 65 anställda med lång erfarenhet av företagshosting. Ipeer grundades 2006 och har datacenter i Sverige samt kontor i Karlstad och Stockholm samt i Bangalore i Indien. www.ipeer.se

Kunskapsdatabas
Skapa nytt e-postkonto

Ni lägger till e-postkonton i kontrollpanelen. Tänk på att skriva in hela mailadressen med småbokstäver annars kommer ni inte kunna logga in i webmailen. Har ni ett nyare webbhotell med ett annat utseende följ istället denna guide.

Om ni har Plus-webbhotell: Välj Webhotellet i rullistan för Subscriptions -> "Domains" -> Välj domän -> "E-mail Settings" -> "Create Mail Account".

Om ni har e-postpaket (Email Start eller Email Unlimited): Välj e-postpaketet i rullistan för Subscriptions -> "E-mail Settings" -> "Create Mail Account".

Fyll i vad mailadressen ska heta och välj ett lösenord. Ni behöver inte ändra något under "Control panel access". För "mailbox quota" kan ni välja vilken storlek mailkontot ska ha. Klicka på "Finish" för att avsluta.

(8 röster)
Denna artikel var hjälpsam
Denna artikel var inte hjälpsam

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar. Observera att supportfrågor inte kommer att behandlas här, för supportfrågor hänvisar vi till support@ipeer.se
 
 
Namn:
E-post:
Kommentar: