Knowledgebase: Dedikerad Server
Installation och konfiguration av mjukvara m.m.

Våra servrar levereras med operativsystemet i standardutförande (med undantag för VPS med Plesk), och det är därför upp till er som kund att installera den mjukvara ni vill ha på servern. Även konfiguration av mjukvara - så som mjukvarubrandväggar eller databasservrar - och liknande arbeten hanteras av er som kund, och är inte något som ingår i vår support.

Vi har dock duktiga tekniker som jobbar dygnet runt, och de kan hjälpa er med att installera, konfigurera och underhålla er server mot en konsultavgift (se nedan). För att beställa sådana tjänster, skicka ett mail till support@ipeer, så hjälper vi er med att uppskatta hur lång tid arbetet kommer ta och hur mycket det slutgiltligen kommer kosta. Konsultavgifter är som följer:

• VPS, ECS, Hosted Hyper-V, VMware: 495 kr per påbörjad halvtimme.
  • Dedikerad server och colocation: Pris finns i ert avtal (avsnitt 20).