Knowledgebase: Cloud Backup
Manuell backup via Cloud Backup-klienten

För att genomföra en manuell backup, klicka på ”Backup” i er backupklient. Välj sedan ”New task” för att konfigurera backuptagningen.

Under fliken ”Schedule” och sedan alternativet ”Perform this task”, ändra till ”Once” och klicka sedan ”Add” för att ställa in en manuell backuptagning.

(1 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comments (0)
Post a new comment. Support questions will not be handled here, if you have a support question please send it to support@ipeer.se instead.
 
 
Full Name:
Email:
Comments: