Återläsning av backup via Cloud Backup-klienten

För att göra en återläsning klicka er först in på ”Restore” i er backup-klient. Välj sedan från mapparna vilken fil eller mapp som ni vill återläsa.

Efter att ni valt mappen eller filen som ska återläsas klicka då på ”Restore”. Ni kommer nu att få fram ett par alternativ som ska göras innan återläsningen startas.

• ”Version”: Här väljer ni vilken version utav filen eller mappen som ska återläsas.
  • ”Duplicate Files”: Ska filerna i backupen exempelvis skriva över de befintliga eller sparas med nya namn så konfigureras detta här.
  • ”Location”: Här väljer ni platsen som filen eller mappen ni återläser ska sparas. Det kan vara på skrivbordet eller en speciell mapp som ni har skapat.
  • ”Calculate restore size before downloading”: Vill ni få en överblick på storleken på återläsningen ska det här alternativet vara förbockat.
  • ”Apply scripts”: För den mer avancerade användaren så kan ni från detta alternativ välja ifall ett script ska köras i samband med återläsningen.

När ni är färdiga med era val, klicka på ”Ok” och återläsningen påbörjas.