Konfiguration av användare och hämtning av Cloud Backup-klienten

Efter att beställningen utav Cloud Backup genomförts så loggar ni in på er kontrollpanel hos oss. Välj där ”Subscription” högst upp i det högra hörnet och sedan ”Cloud Backup – server/workstation". Ni bör nu se alternativet ”Add new service user”. Klicka där och fyll i inloggningsuppgifter, dessa uppgifter kommer sedan att användas för inloggningen till ert Cloud Backup-konto; det blir alltså er användare till Cloud Backup. Se till så att valet ”Cloud Backup” är förbockat och klicka sedan på ”Next”.

Ni kommer nu att få fram en rad med alternativ och vi har nu kommit till steget där ni ska välja hur mycket utrymme för backuptagning som ska tilldelas användaren som ni håller på att skapa. Kom ihåg att du kan enbart tilldela den mängd utrymme som du har köpt för kontot (för att köpa utrymme, gå till fliken "Account" och "Buy more resources"). När ni bockat för utrymmesmängden, klicka då även i ”Professional BackupAgent profile” och klicka på ”Next”.

På nästa steg så fyller ni i adressuppgifterna och klickar på ”Next”.

Nu kommer en summering fram användaren som ni precis har skapat, granska uppgifterna och se så att de är korrekta. Klicka sedan på ”Finish” när du är nöjd.

När användaren är skapad så klickar ni på fliken ”Cloud Backup” i kontrollpanelen. Välj sedan ”Cloud Backup users” och klicka på mailadressen som visas så bör ni få fram följande sidan nedan. Ladda sedan ner den version av mjukvaran som passar ert operativsystem genom att klicka på "Open" för motsvarande version.