Lägga till POP3/IMAP konto i Gmail

Denna guide visar hur man lägger till ett POP3/IMAP konto i Gmail. Du kommer behöva kolla upp dina E-postinställningar på denna länk för användning under denna guide.

Steg 1: Klicka på de 3 linjerna brevid "Sök i E-post"

Steg 2: I listan av olika mail-tjänster välj "Övrigt".

Steg 3: Ange den E-post som ni önskar koppla till eran Gmail app, tryck sedan "Nästa".

Steg 4: Välj POP3 eller IMAP, IMAP rekommenderas. Ni kan läsa om skillnaderna via denna länken

Steg 5: Använd inställningarna som ni hittar via denna länk för inkommande server och ange detta under "Server", tryck sedan "Nästa"

Steg 6: Använd inställningarna som ni hittar via denna länk för utgående server och ange detta under "SMTP-server", tryck sedan "Nästa"

Steg 7: En ruta kommer att dyka upp med texten "E-postsäkerheten kan inte garanteras", tryck på "Redigera inställningar"

Steg 8: Ange den porten som hittas via denna länken och byt säkerhetstyp till "STARTTLS"

Steg 9: Ange namn för E-post kontot

Ni har nu konfigurerat ert POP3/IMAP konto för användning i Gmail! Har ni ytterligare frågor kring mailen så är det bara att ringa in till oss på 0752 400 820 eller skicka in ett supportärendet till vår mailadress support@ipeer.se