Ändra lösenord för ett e-postkonto i det nya utseendet

Har ni tappat bort lösenordet till ett mailkonto eller av andra anledningar vill ändra lösenordet så görs detta i kontrollpanelen. Tänk på att även uppdatera det nya lösenordet i eventuella klienter och mobiltelefoner som kontot är uppsatt i.

Om ni har Plus-webbhotell: Välj Webhotellet i rullistan för Subscriptions -> "Domains" -> Välj domän -> "E-mail Settings".

Om ni har e-postpaket (Email Start eller Email Unlimited): Välj e-postpaketet i rullistan för Subscriptions -> "E-mail Settings".

Steg 1: Logga in på kontrollpanelen, klicka sedan på ”mail” och listan över alla mailinkorgar kommer upp.

Pwd

Steg 2: Klicka sedan på den mail ni vill ändra lösenord för. Då kommer ni komma till sidan här nere där ni antingen kan välja ett eget lösenord eller att generera ett starkt lösenord. Kom ihåg att trycka på ”show” om ni väljer att generera ett lösenord så ni får möjlighet att spara det på ett lämpligt ställe.

Pwd