Knowledgebase
Lägga till IMAP e-postkonto i Mozilla Thunderbird

Guiden visar hur man lägger upp sitt e-postkonto i Mozilla thunderbird med IMAP eller POP. Använder ni en annan version av Mozilla thunderbird kan utseendet skilja sig i från de bilderna som finns i guiden.
Du behöver en mailtjänst hos Ipeer, ert användarnamn (hela mailadressen) och lösenordet ni angav när ni skapade mailadressen i vår kontrollpanel. Har ni glömt dessa kan ni följa denna guide.

Steg 1: Här fyller du i uppgifter för att logga in. Det som du skriver framför "You name" kommer vara det namnet som visas när du skickar mail.

Login

Steg 2:Efter att du har klickat på "Continue" så kommer rutan nedan att komma fram och då klickar du på "Manual config"

Login

Steg 3:Efter att du har klickat på "Manual config" så kommer rutan nedan att komma upp och det som behöver göras här är att fylla i information för "Incoming" och "Outgoing". Man kan hitta de inställningarna som man skall använda sig av genom att klicka här och sedan söka på din domän. Efter att du har fyllt i inkommande och utgående adresser så behöver du ändra portarna till det som visas nedan och även ändra "Authentication" till "Normal password" om det inte redan står det.

Login

(7 vote(s))