Knowledgebase
Virtualiseringskluster

Tjänsten Hosted VMware har idag tre stycken olika virtualiseringskluster:

KSD01

KSD02

STH01

KSD01 och KSD02 produceras i vår datahall i Karlstad

STH01 produceras i vår datahall i Stockholm.

Ni som redan är kunder kan beställa tillgång till ytterligare kluster via kontrollpanelen på: https://cp.cygate.io/

Klicka på "Mina Tjänster"/"My Services" i vänstra menyn.

Klicka på "Hosted VMware"

Skrolla ned till huvudrubriken som heter "Datacenter"

Se nedan för hur det ser ut för en exempelkund som har STH01 klustret aktiverat. Hur vi ser att just denna exempelkund är kopplad till STH01 klustret är då via den kolumnen vid namn "Aktiverad" samt att rutan då är ibockad för raden STH01. För att aktivera ytterligare kluster så klickar ni bara på knappen "Activate" så har ni inom ett par minuter tillgång till ett ytterligare virtualiseringskluster!

datacenters