Konfigurera längd på backup-behållning

Vår standardinställning på Cloud Backup innebär att en backup som är äldre än 30 dagar kommer att tas bort för att spara utrymme. Detta är något som ni givetvis kan konfigurera själva i backup-klienten. I samband med att ni sätter upp ett nytt backuparbete välj ”Schedule”, och sedan i rullisten under ”Set retention” välj antal dagar (alternativt ”Do not remove selected backup data” som bilden nedan visar för att backupen inte ska tas bort automatiskt).