Installera Cloud Backup mjukvaran

Efter att ni har skapat en användare för er Cloud Backup enligt guide och laddat hem klienten, lokalisera var installationsfilen har sparats någonstans och dubbelklicka på den.

Klicka på ”Next”.

Godkänn villkoren för programmet och klicka på ”Next”.

Välj vilken mapp programmet ska installeras i, vill ni ha den som det förinställda alternativet så klickar ni bara på ”Next”.

Välj vilken mapp start-menyn ska sparas i/bocka för om ni inte vill ha någon ikon på start-menyn för programmet, när ni är nöjd så klickar ni på ”Next”.

Välj om ni vill skapa en genväg från skrivbordet till programmet och om det ska installeras enbart för användaren på datorn/servern ni är inloggad på eller ifall det ska installeras för samtliga användare.

Klicka nu på ”install” så kommer programmet att installeras.

När det är klart så väljer ni om programmet ska startas direkt efter installationen eller om ni vill starta det senare och klickar på ”Finish”. Ni loggar sedan in med användaren som ni skapade på vår kontrollpanel tidigare.