Skapa frånvaromeddelande/autoreply

Ni kan lägga till frånvaromeddelande/semestermeddelande/autoreply för era mailadresser i kontrollpanelen. Guide för hur enskilda användare kan lägga till detta för sitt eget konto finns här.

Om ni har Plus-webbhotell: Välj Webhotellet i rullistan för Subscriptions -> "Domains" -> Välj domän -> "E-mail Settings".

Om ni har e-postpaket (Email Start eller Email Unlimited): Välj e-postpaketet i rullistan för Subscriptions -> "E-mail Settings".

Klicka på den mailadress ni vill skapa det automatiska svaret för.

Klicka på "Autoresponders"

Klicka på "Add New Autoresponder"

Fyll i vad ni vill att automatsvaret ska ha för namn (syns bara för er) och övriga inställningar så som rubrik och text. Klicka på "OK".

För att det automatiska meddelandet ska bli aktiverat måste ni klicka på "Switch On". Här kan man sedan ha flera olika meddelanden som man kan växla mellan. Klicka in på ett enskilt automatsvar för att aktivera/inaktivera just det specifika meddelandet.